top of page

Frekvensterapi med iTeraCare

Den revolutionerande metoden för naturlig självläkning

Äntligen är den här, maskinen som ser ut som en hårfön men fungerar som en trollstav. Så hur fungerar egentligen den hyllade frekvensterapin?

“Future Medicine will be the

Medicine of Frequencies"
— Albert Einstein

Så går det till

Alla celler i kroppen har sina egna frekvenser, som mäts i hertz. Med iTeraCare kan vi skapa terraherts-frekvenser, dvs samma frekvenser som friska och hälsosamma celler har, och få dessa frekvenser att tränga in hela 20-30 cm in i kroppen. Genom att resonera med kroppens egen frekvens kan vi aktivera de friska och vilande cellerna samtidigt som vi eliminerar sjuka, muterande eller candida-celler.

Maskinen genererar också skalärvågor som tillför energi till cellerna och ökar deras energifält, vilket resulterar i en helande effekt som hjälper kroppen att självläka. Med hjälp av optisk kvarts förstärks frekvenserna till en intensitet som motsvarar 1/30 av solens energi, vilket stärker vår aurafält i kroppen.

Så vad säger de som testat & vad hjälper det för?

Hurraropen ekar över världen från människor som rapporterat märkbara resultat redan efter en eller två sessioner. Några av de vanligaste vittnesmålen är minskad smärta (tex artos, ledvärk o.s.v), förbättrad rörlighet och ökad energi.

“Varje cell i vår
kropp är ett batteri”

— Bruce Lipton PhD

Strukturera ditt vatten

En annat kraftfullt användningsområde är att använda iTeraCare för att strukturera vattnet vi dricker. Genom att ändra frekvenserna i vattnet kan molekylerna förändras, vilket leder till en ökad cirkulation av celler i kroppen. Det i sin tur ger ett påslag av energi, kraft och styrka och ofta upplevs även en minskning av smärtor. Filmen ger en kort inblick i de cellulära processerna som kan påverkas

Så går behandlingen till

För att använda iTeraCare blåser man på de områden i kroppen där man har problem. Värmen och frekvenserna tränger då in i kroppen och inleder kroppens egen självläkningsprocess. Dessutom kan du dra nytta av att ändra frekvenserna i det vatten du dricker, vilket förändrar molekylernas struktur och främjar en mer fri cirkulation av celler i kroppen (se filmen ovan). Genom iTeraCare öppnas en värld av möjligheter för att främja kroppens naturliga läkningskraft och förbättra välbefinnandet på cellnivå.

Svenska användarberättelser

Här kan du se videos med personer som berättar om sina egna upplevelser av frekvensterapin med iTeraCare.


iTeraCare har varit en av mina bästa investeringar i min hälsa. Många vill uppleva effekterna innan köp. Varmt välkommen att boka en behandling hos mig på Oh La Moon i Stockholm för att prova på.
Är du redo att testa framtidens mest kraftfulla healingverktyg? Boka en behandling med mig Sara Garanty på Oh La Moon på Södermalm i Stockholm.
Boka Behading

Boka
Behandling

Frekvens & Kristallhealing

60 minuter, 1400 kr

på Oh La Moon, Stockholm

Prova på iTeraCare genom en 60 minuters frekvensbehandling på OhLaMoon Södermalm, Stockholm.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_4560.jpeg
“Efter att ha testat oräkneliga alternativmedicinska metoder genom åren så kan jag konstatera att denna maskin verkligen frambringar förbluffande snabba och övergripande holistiska hälsoresultat. Var på en session hos Sara och bestämde mig direkt efteråt för att beställa ett eget exemplar från hennes hemsida. Ett riktigt bra köp skulle det också visa sig! [...] Rekommenderas varmt!"

Elin, Stockholm

Vilken teknik används?

Skärmavbild 2023-02-01 kl. 11.55.04.png

TERAHERTZ
FREKVENS

Terahertz-frekvenser vibrerar med cellerna i vår kropp, aktiverar de hälsosamma och eliminerar sjuka och muterade celler.

Skärmavbild 2023-02-01 kl. 11.55.10.png

KVANT
TEKNIK

Skalärvågor stärker kroppen och hjälper cellerna att förnya sig själva och balanserar på så sätt kroppens system.

images (1).jpeg

OPTISK
KVARTS

Optisk Kvarts förstärker terahertz och skalärvågor och höjer därmed produktens energi så att effekten blir högre.

Hur beställer jag?

Att beställa är enkelt. Följ anvisningarna nedan:

Skärmavbild 2023-01-17 kl. 22.18.33.png

I bilden här ovanför ser du vårt användarnamn “ACTURIUSANGELS” och det är vad du kommer se om du beställer via knappen längre ned på denna sida.

 

I fältet “Amount (USD I US Dollar) skriver du 499.00

I fältet “Remark” skriver du alla dina kontaktuppgifter och ditt önskade användarnamn på en enda lång rad med ett mellanslag mellan varje uppgift.

 

Exempel: 
Sara Stjärna Stjärnvägen 1 12300 Stjärnstaden sarastjärna@gmail.se 0701234567 stjärnhimmel
(I detta exempel vill Sara ha användarnamnet ”stjärnhimmel”)

 

När du därefter trycker på knappen “Comfirm Submit” kommer du till nästa sida där du enkelt betalar med bankkort eller PayPal.

Inne på Paypal är SEK förvalt. Välj istället USD, då sparar du ca 250 kr. (Självklart beroende på aktuell kurs)

Skärmavbild-2022-09-23-kl.-01.14.03.png

Ditt användarnamn (Member Username) använder du senare för att kunna logga in till ditt nya digitala kontor “backoffice” (som en hemsida) där du kan följa din order m.m.

Efter du gjort din beställning skicka ett SMS till min mobil 0768546352 så kan jag snabbare registrera dig! Jag skickar dig därefter ett e-post meddelande med inloggningsuppgifter till ditt nya digitala kontor.

Leveranstiden är som oftast ca 3 arbetsdagar. Paketet sänds från Hallsberg till ditt lokala PostNord utlämningsställe. Avisering av ditt paket sker via SMS.

Efter du beställt så är du varmt välkommen att gå med i vår privata FB-grupp! I denna grupp finner du mer information,  support, kommande nyheter mm.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta mig!

076-854 63 52

bottom of page