top of page

True Colours Retreat

Lär känna dina True Colours i vackra Bergslagen september

IMG_7304.jpeg

Dina Guider: Sara & Leo

Sara Garanty upptäckte färger och chakrasystemet för tio år sedan och har sedan dess studerat och medvetet arbetat med chakrasystemet för självvård för att skapa mer ordning, balans och harmoni i sitt liv. Sara är yogalärare, medium, aura-läsare och inredningsdesigner. Hon har hjälpt hundratals klienter att balansera sina liv genom färger.

Leo Wezelius är Zen Coach, AI-tech entreprenör, sångare, låtskrivare, och ljud helare. Han lever med hjärtat fullt ut och är passionerad för att bygga gemenskap, låta människor upptäcka djupare delar av sig själva och skapa förändring. Med sina texter och olika evenemang vill han öppna upp för livets magi och för den magi som finns inom dig.

Leo och Saras praktiker innebär för många en påtaglig och positiv livsförändring. Nya insikter, påtagliga eller ordlösa, trillar ner och sätter en ny riktning i livet. Detta i kombination med Yogans kraftfulla tekniker leder för många till en accelererad personlig utveckling och transformation.

Är du en person som längtar efter...

Då är detta retreat någonting för dig!
Under 4 dagar kommer vi:

Beskrivning

“The body is the vehicle, consciousness the driver, yoga is the path, and the chakras are the map.”

Hur kan vi balansera och läka oss själva med hjälp av färger? Vilka verktyg kan vi använda för ett mer balanserat liv? Efter ett premiärretreat i maj är det nu dags för andra omgången av True Colours!

Följ med oss på en 4 dagars dagars retreat där du kommer att fördjupa din kunskap om färgterapi för en bättre förståelse av dig själv, ditt energiflöde, så att du kan leva i harmoni med kraften inom dig. Du kommer att lära dig hur man använder och praktiserar varje färgs unika effekter och hur färg kan användas för att läka, balansera din energi och återställa hälsan.

Varje färg har sin egen frekvens och vibration. Färgen påverkar oss mer än vi inser och kan användas för att förändra vårt fysiska, emotionella, mentala och andliga liv. När vi interagerar med en färg och dess energifrekvens påverkas vårt energifält av de egenskaper som denna färg har. Att lära känna färgerna och deras betydelse är ett fantastiskt "life-hack" när vi vill förstärka olika områden i våra liv. Att förstå det mänskliga chakrasystemet är nyckeln till att förstå hur man använder färg som en del av läkningsprocessen.

"Färg är en alkemisk kraft: en med förmågan att förändra ett utrymme, vår sinnesstämning eller till och med vårt sinnestillstånd."

Genom att använda verktyg som dans, meditation, yoga, andningsarbete, färgteori och kirtan kommer vi att göra en resa tillsammans genom färger och vårt chakrasystem. Vi inbjuder dig att bli mer förbunden med dig själv och med den naturliga världen, samtidigt som du lär dig om färger, chakrasystemet och hur din energi fungerar. Med den djupa visdomen från chakrorna inom dig kommer du att ha möjlighet att njuta av en hälsosammare, lyckligare och mer harmonisk tillvaro och omfamna din sanna essens. Vi vill ge dig verktygen du behöver för att leva det liv du längtar efter.

Det kommer att finnas möjlighet att göra privata auraläsningar och stärka din aura med Sara, samt gå djupare i kontakt med närvaron i kroppen och varandet genom Zen Coaching med Leo.

 

Varmt välkommen till den magiska världen av färger!

 

Sara & Leo

DATUM: 29 juni – 2 juli (börjar kl 17:00 den 29:e, avresa kl 14 den 2:a)
PLATS: Siksandsh
öjden 35, Grythyttan
KURSPRIS: donationsbaserat!
BOENDE OCH HELPENSION: 1800
 kr (= självkostnadspris!). Delat rum för två eller tre + fantastisk chakra-mat; lakan ingår. Går också bra att ta med ditt egna tält, husbil eller camper-van. Betalas på plats med swish.
FRÅGOR: Frågor om retreaten: sara@saragaranty.com.

Praktiska frågor om kursgården/boende/mat hanna.blombergs@gmail.com.

EN DAG PÅ RETREATET

Vi startar morgnarna kl 8 med en härlig practice som får oss att vakna till liv och möta dagen i närvaro och gemenskap. Ett Samayoga / Kundaliniyogapass bestående av pranayama/andningsövningar, den mer fysiska kriya-delen, samt ibland mantrameditation till levande musik. Klockan 9 serveras en ljuvlig frukost ute i trädgården. Många blir därefter liggandes i solen, tar ett bad eller njuter av stillheten runt kursgården.

På förmiddagen tar vi oss tillsammans ut i skogen eller in i yoga-shalan för nästa session. Det blir en blandning av skogsupplevelser, guidade övningar, yogiska samtal och tyst och stilla varande i naturen.

Efter lunch har du egen tid att förvalta som du själv önskar, på egen hand eller i gemenskap med andra. Plocka blåbär i skogen, bada badtunna, ligga på gräsmattan, få en behandling, läsa en bok, hugga ved, klappa på hönsen, småprata med en nyfunnen vän…

Eftermiddagen varvas mellan yogapass, meditationspass efter varje färg och chakra. Här bryter vi igenom tröghet, trötthet, ansamlad stress och inre motstånd, för att öppna upp flödet av liv, vitalitet och ordlös visdom.

Efter den färg-anpassade middagen med chakra mat lagad av vår värd Hanna Lamrini samlas vi igen för ett lättsamt kvällsprogram. Det kan vara mantrasång, gongbad, ceremoni, healing eller samtal. Lägerelden är tänd, badtunnan och sjön är alltid tillgänglig för ett renande och avkopplande bad.

Hitta hit

Adress

Siksandshöjden 35, Grythyttan, Sverige

Kontakt

072 200 11 48

Sagt om True Colours

"Magiskt, expanderande, fyllt med kunskap och insikter, välkomnande, tryggt space, omfamnande och omhändertagande"

Sofia P., Stockholm

bottom of page